Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hakade upp mig på ordet månflickan.


Månflickan

När månflickan gråter,
Så faller stjärnorna i takt,
Till tårarna uti evighet.

Glömda som förra hösten,
Nyskapade som vårens frön,
Ett regn av månstoft,
Faller över glaciär öknar
I skuggan av solen på andra sidan ljuset.

Låt oss låta dem gro,
Till ett isträd i sorgens ljus,
Svart av hatet,
Genomskinlig som lögnen.
För att sedan smälta av sanningen i gömda tankar.

För när månflickan gråter,
Så faller stjärnorna i takt,
Till tårarna, uti evighet.




Fri vers av Broken Wing
Läst 670 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-09 15:05



Bookmark and Share


  Mizz Id
Detta är en av de absolut vackraste dikter jag har läst :D
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Broken Wing