Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våta

den våta dagen flyter in i mitt hjärta,
jag ror någonstans i centrum av Chicago,
vad är skillnaden på Al Capone och Påven Benedictus XVI,
världen styrs av Gud-fadern som mördat tusentals människor,

jag gav mina händer till henne då hon kom upp på vinden,
vi flög ut genom det öppna fönstret,




Fri vers (Fri form) av haralddavid
Läst 133 gånger
Publicerad 2012-09-07 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haralddavid