Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den jag älskade så jävla mkt!!


Du bara försvann ifrån oss..

Momma jag älskade dig så.
Du gav mig ett hjärta om inte två!
Jag älskar dig så mkt att jag nästan inte får plats med flera stycken!
Varför du for det vet jag ej.
Men jag vet att du ännu inte va klar.
Du for för tidigt du for för snabbt, du tog det så hastigt att vi inte hann ifatt.
Men du e ej borta.
För du dunkar i våra hjärtan.
Du lever kvar i våra små hjärtan...




Fri vers av Eleonor Nyström, Wikström
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-02-09 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eleonor Nyström, Wikström
Eleonor Nyström, Wikström