Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen...

Du rörde mitt hjärta,
det känns, som
för länge sen.
Du nådde min själ
med ditt sätt... att vara.
Du vackraste av vackra,
på utsidan
och i ditt inre.
Vi vandrar tillsammans,
genom livet,
fyllt av glädje
och sorg.
Känner luften vi andas,
ser regndropparnas dans...
Vi går fram,
marken, vidrör vi knappt.
Din siluett nära min...
i den immiga natten.
Plötsligt...
du försvann
och drömmen...
den drömmen
aldrig återkom...


©2012




Fri vers (Fri form) av guardi
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-07 23:44



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
sorgligt berörande...
2015-04-24

  wildah
Känner din känsla som är stark och vacker.
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

guardi
guardi