Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gillade ju faktiskt dvd:n

Se på mig
Tror du verkligen att känslor bara kan byggas på dina ord
När du säger att du älskar mig, så måste det också kännas i dina händer
Kännas när du tar i mig, när du pumpar av lust i mig
Jag älskar dig - måste synas i det du gör bortom orden min vän
Det gjorde det aldrig
Så jag köpte en dvd
Och det var verkligen skönt att jag kunde stänga av den när jag var klar
Men det kändes ju inte
Grannarna klagade inte när sängen inte dansade
Så du flyttade in igen, och du gillade ju faktiskt dvd:n




Fri vers av Peter Högström
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-08 00:18



Bookmark and Share


  Sebastian Noll
Strålande!
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Högström
Peter Högström