Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ord blev till igår kväll när det åter igen blev mörkt ute


Ett ord

Igår kväll

ett ord

höstvemod

120908




Fri vers av sajo
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-08 11:31



Bookmark and Share


  ULJO
Förtöstande ord inför den stundande hösten
2012-09-11

  Minkki VIP
mmm, inte alltid marabou, bara igenkännande...
2012-09-08

  aol
vackert vännen,
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo