Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3c/Flag-map_of_Azawad.svg


INDIGOREPUBLIKEN

indigorepubliken

kontrasterar

indigorepubliken

distanserar

domare träder upp ur

världens riken

och fäller domar

över republiken

indigorepublikens folk

marscherar

indigorepubliken

insisterar

makt växer fram ur

pipor på gevären

detta vet ökenrevolutionären

vem återger den

rättvisa kritiken?

vem är det som har

skäl att bli besviken?

indigorepubliken

genererar

pulsarna från en hetta

som vibrerar

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON      8/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-08 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP