Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Den som tror på mig, han har vittnesbördet inom sig"


DE SOM TACKAT NEJ TILL JESU FRÄLSNING

menar sig ändå veta, vad

den innehåller..




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 191 gånger
Publicerad 2012-09-09 10:11



Bookmark and Share


    Lina Persson
Larz, hur kan du tro att Satan är besegrad när människor finns?
2012-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Gud vet allt om alla. Den som känner Gud har en helt annan inblick i faktiska förhållanden än den som inte känner Honom. Detta betyder givetvis inte att vi vet allt om andra människor. Men Gud kan avslöja saker om andra människor. Inte för att Han vill skvallra. Det handlar om att Han vill hjälpa. Vi kan via Jesu Ande på övernaturlig väg få ta emot information om människor för att Jesus vill visa dem att Han älskar dem och känner dem. Denna nådegåva kallas kunskapens ord. Djävulen har försökt att efterapa den med spåkvinnor och annan slags häxkonst. Det är ingen tillfällighet att en sådan som Saida verkligen hatade kristna. Som vanligt misslyckas Satan och Jesus är alltid flera hästlängder före. Ty Satan är besegrad. Genom Jesu död och uppståndelse.
2012-09-09

    ej medlem längre
och de som har tagit emot hans frälsning, synes veta allt om mig, mitt liv och hur jag ska leva det fastän aldrig träffat mig, visst är det lustigt...
2012-09-09

    ej medlem längre
inte är det mycket till poesi iaf..
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld