Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här hade jag glömt att jag skrivit.


Hjärtat gör tvära kast (2006)

Du är överensstämmande vacker och skön
Ett hot mot miljön
För din gedigna söthetsfaktor
Drivs av kärnreaktor
Men jag räds inte din strålglans
Och vill inte vara någon annanstans

Tjena mors!
Du har huvudet under armen och armen i kors
Men jag tar dig för den du är
Även när du är tvär
Och gärna när du är i form
För då är glädjen enorm

Älskling, du har mjuk hud att skyla
Men älskling, du klär inte i kyla
Här, täck din kropp med min rock
Även om jag gillar din nakenchock
Så har allting sin tid och sin plats
Och mitt hjärta gör tvära kast

Det är tro på eller döm
Det är mitt i en dröm
Det är väck eller söv
Det är love liksom löv
Det är fyra händer runt en tekopp
Det är sann lycka eller dött lopp

Du röjer din identitet
Men jag nöjer mig inte med det
Jag kräver alla tänkbara fakta
Innan jag kysser dig sakta
Sedan blir du upplyst
Om känslor som jag hyser och har hyst

Blir gärna din trygghet
Men utan att vara diskret
Utan att lägga locket på
För jag älskar dig så!
Och det vill jag visa tydligt
Från hjärteroten och sydligt

Jag ska säga dig att du är en hjärtesak
Och jag var en stackars krake i en isvak
Rejält nerkyld, men jag hängde kvar
Tills räddningsaktionen var klar
Du blev min värmande brasa
Men även min största fasa

Och kärleken började kasa




Bunden vers (Rim) av Johan Karlsson
Läst 127 gånger
Publicerad 2012-09-09 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Karlsson
Johan Karlsson