Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetsmani

Det är så lätt att fantisera
Allt verkar enkelt inuti
Men hur jag än försöker implementera
Slutar det så prompt i tragedi
Jag fortsätter fabulera
Istället för att agera
För att se allt snabbt falera..

..Sittandes med ensamhetsmani.




Fri vers av Ida D
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-02-09 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida D
Ida D