Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag

jag är den död du aldrig har känt,
fingrarna ligger begravda i hennes hjärta,
vaför fick jag aldrig kyssa hennes själ,
du gjorde det,
hon kände det som om en stor fågel drog upp henne ur leran,

vi färdades i vinden
vi färdades med tankens hjälp

det fanns inget hus
vi bodde inne i varandra,




Fri vers av haralddavid
Läst 105 gånger
Publicerad 2012-09-10 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haralddavid