Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis så.


Det vackra mellan raderna

Du är det vilda i vinden
otyglat stormande

du är den svindlande horisonten
ändlöst längtande

du är värmen i sommarregnet
den mjuka ömheten

du är skönheten i orden
det vackra mellan raderna

du är den brinnande solen
den onåbara kärleken


Alltid
Alltid
Alltid.


 




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 1007 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-09-10 17:50



Bookmark and Share


  Helena C.W.
Gillar starkt. Bokmärkt.
2012-12-19

  Linda CH VIP
Jag blir helt knockad av din text! Skitbra. Sparar!
2012-09-20

  Celticgirl VIP
åhh. vad bra!

2012-09-19

  Annika Persson
Låt alltid det värdefulla värma dig,
och stanna upp i de vackra värdena,
och finns de inte, gå vidare,
finns dem igen.
2012-09-15

  Magica VIP
Fint!
2012-09-12

  Maiah VIP
ja vad kan man annat än säga...STRÅLANDE
2012-09-11

  scandal
"den onåbara kärleken"

mitt hjärta brister..för jag känner det så starkt. alltid.
2012-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
WOW...fenomenalt...gillar mycket...
2012-09-11

    ej medlem längre
Ode till det största äventyret och till en särskilt speciell.
Att spara och bevara
2012-09-11

  ULJO
Underbart vacker text och bild
2012-09-11

  Ninananonia VIP
Starkt ... gillar den :)
2012-09-11

    ej medlem längre
Kärlek...när den är som starkast, vackrast och ibland så onåbar.
2012-09-10

    ej medlem längre
som du säger ... precis så
tycker OM
2012-09-10

  alvan
Underbar text. Så varmt lägger den sig mjukt. Njuter och tycker om.
2012-09-10

    ej medlem längre
Inget annat än ljuvlig.
2012-09-10

  Änglaögon
Väldigt vackert och mjukt landar dina fina ord, också de som jag läser mellan raderna. Tycker om den här!
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP