Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är klart , men jag ser suddigt.

Månen är det enda
på jorden som lyssnar utan
att döma.

Det är den enda som skulle
stanna kvar när allt annat försvann,
bokstavligt talat.

Kanske är jag någon form av
psykopat, eller bara väldigt vilsen.

Varför svarar han inte,
jag vill att han ska skrika.
Men det gör han inte.

Han bara finns där, lyser
på nätterna och har egentilgen
ingen mening.
Precis som jag.

Blodet rinner, han säger inget
han bara finns där som stöd.

Jag ser mitt liv sippra ur mig.
Jag ser ljuset ,det kommer närmare.

Jag är fri, tills dagen jag vaknade upp
i sjukhus sängen.

Nu börjar allting om,kan dom
inte bara låta mig försvinna.

För jag vet.
Jag existerar inte.




Bunden vers (Blankvers) av blueviolets
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-11 01:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är för att du benämner månen som en han
det är ju Mångudinnan du skall be till

det är en bra dikt
om livets frustration, samt händelser som kan ske som utökar denna
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

blueviolets