Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kom. Du var där. Du försvann.


Du stjärna



Du stjärnan bakom månen
vart tog du vägen?
Du stjärna bakom månen
som tindrade så klart, så vackert
Du stjärna som försvann
bakom husknuten
En kall novembernatt




Fri vers av Karro
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-09 21:42



Bookmark and Share


  Hanna Pilbom
Den är så fin!
2006-02-12

    L.I.E
^^

den var fiint, spec sista menningen, men mellan den kasnke du skulel ha ett mellan rum, alltså mellan den menningen och meningen innan ?
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Karro
Karro