Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Önskan

Septemberkvällen

när äppelvinden doftar

möts våra händer


Din värme ska finnas kvar

när vinden talar om snö




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 723 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2012-09-12 10:20



Bookmark and Share


  Engel
Orden vibrerar av värme. Ingen tvekan om att de kom från hjärtat.
2017-08-29

  OT
Väldigt vacker!
2016-11-04

  Lehva VIP
En så fantastiskt ömsint och vacker text.
2014-09-17

  Kim VIP
Otroligt vackert skaldat!
2014-03-10

    Dan Myrbeck
Helt underbar! Språk, innehåll - allt!

Den dröjande rytmen i första
delen kontrasterar förtjänstfullt mot
den "prosainspirerade" raka rytmen
i andra delen.
2013-04-05

    ej medlem längre
Lyckad tanka. Applåder!
2012-09-25

  Ninananonia VIP
Väldigt vackert..
2012-09-20

  Linda CH VIP
Det var det finaste jag läst på länge! Dina ord lägger sig som siden runt hjärtat. Sparas!
2012-09-18

    Birgersdotter VIP
Vacker som en mjuk smekning
2012-09-18

  © anakreon VIP
Mild som en kärleksfull förhöstvind.
Calle
2012-09-18

  Hanna Mari Wallin
Fint skrivet och grattis till placeringen mycket väl värd!
2012-09-18

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta vackra!

Har enorma problem att ta itu med i bönekammaren. Matt. 6:6 och tvingats ligga lågt på poeter.se...

Allt gott och kram!//Bibbi
2012-09-15

    AA VIP
Vackert skaldat.
2012-09-15

  ULJO
Så vackert poetat

2012-09-15

  Maiah VIP
gillar denna underbara dikt så mycket
2012-09-15

    ej medlem längre
En tanka skall vara uppbyggd av tre stavelser som bereder sig mot att vara en verklig vän av ordet så den tanka som du skriver är en ordalydelse som är en vändning mot att vare en liten del av dig som har sett att det finns det som heter att vara knäpp och igen en som har varit dum och igen en som varit galen så skriv som en hel kvinna
2012-09-14

  Monika A Mirsch VIP
ett djupt och löftesrikt porträtt av kärleken
- melodin i denna tanka gör orden glasklara
2012-09-13

  anits VIP
Så vackert och kärleksfullt skrivit
äppelvinden ett mycket vackert ord
2012-09-12

  Anya VIP
Jag läser kärlek, så fint. Ordet äppelvinden lyfter.
2012-09-12

  aol
så vackert med ömhet däruti
2012-09-12

    ej medlem längre
Bra komponerad tanka där de avslutande raderna tar upp och fördjupar innehållet i de inledande tre. Verkligen lyckat!
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP