Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=0UH-I-TJ5zY&feature=my_liked_videos&list=LLsNKcLRPDIemPv64cikOciw


TINDOUF

öknen brinner

hjärtan i brand

brinnande blod

brinnande sand

ökendotter

räck mig din hand

dynerna har

sin dynamik

saharas egen

rockmusik

sandstorm blåser

frihetens vind

tindouftårar

väter din kind

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    12/9 2012

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-12 17:03



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vackert och berörande dikt
2012-09-12

  Betlehemsstjärnan VIP
vilken otroligt vacker dikt...jag upplever mycket känsla/B
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP