Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det här var en serie texter jag inledde för en del år sedan, men där jag låtit serien en smula få ligga i träda till förmån för andra texter, vilka även dessa slåss om att få läggas ut här. Verkar sakna vett. Jag tvekar ibland om formule ringar.


Det finns två sorters människor (2012 09 12)




Det verkar finnas två slags människor
de med samvete och de som saknar ett.

Ja, och så de som visserligen har ett samvete
men som helt saknar vett.



(Som du kan se av bilden är gräsmattor till för att
begränsas.
Å ena sidan av en häck och å andra sidan av en vård
av sten, så att den ej breder ut sig.
Som du kan se av bilden är den tagen i Herrhagen i
Karlstad, med det gamla vattentornet längre fram,
bara tänkt mer än varande i bild.
Till vänster utanför bild en skola, ett fik och ännu litet
längre bort en affär för livsmedel, en parkering och en
tobaksaffär, i vilken det en gång i tiden gick att köpa
dags- o veckotidningar, där har lagts ned, arbete nog.)




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-05-31 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP