Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berusad avslagen poet


innanför nyckelhålet,
slår en man
en kvinna.




Fri vers av Preacher
Läst 665 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-02-10 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preacher
Preacher