Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hård höst


MER HÖST

mer höst i mitt själsliv

än runtomkring

jag stirrar in i

ett stumt ingenting

november har sänkt sig

förmörkat min blick

jag irrar omkring i

ett uruselt skick

 

mer tröst hos min Gud än

hos människan

hon är som hon är

Jesus Kristus är SANN

men tillslutna hjärtan

blir kvar i misär

för stolthetens skull

som förskansat sig där

 

vad spräcker betong och

vad spränger cement?

vad renar på djupet

till hundra procent?

att närma sig Dig är

att närma sig vår

som när man är framme

i full blomning står

 

 

LARZ GUSTAFSSON     15/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-15 11:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Gud är den ende som ger SANN tröst, tycker mycket om
sista fyra raderna..
2012-09-16

  anits VIP
Amen.
2012-09-15

    ej medlem längre
amen.
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP