Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På livets promenad

Hon sa:

"När du går bredvid,
när du följer mig på livets stig, 
är det som om varje uppförsbacke
blir till nedförsbacke ...

vägen blir så lätt att gå."

Han sa:

"Jag följer dig så gärna,
ty då blir min väg ock lättare att gå."

De tog varandras händer,
visste ...

att ingen av dem skulle vika av,
förrän livet av sig självt bestämde så.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 830 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-09-15 16:32



Bookmark and Share


    maija tuori

Så otroligt vackert
2013-01-16

  Osvalds_Dotter VIP
Mycket tänkvärd text!
2012-10-16

  Hanna Mari Wallin
kärleken i sin finaste skepnad...
2012-09-22

  Gunilla Karlsson
Vackert om kärleken
2012-09-21

    ej medlem längre
Så otroligt vackert du skriver..känns fint
2012-09-21

  Ljusletaren
Wow vad du har fått till det fint.
Så underbara och sanna ord som jag gillar mycket/kram
2012-09-19

  Linda CH VIP
Riktigt vackert om en äkta kärleksfull sammanhållning.
2012-09-18

  ULJO
Fin läsning detta
2012-09-17

  Michaela Dutius
Vacker och mycket mycket sann!

2012-09-16

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint skrivet...
2012-09-15

    Upplandspoeten
Detta är något av det vackraste jag läst av tvåsamhet. Väldigt inspirerande.
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP