Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som Jonathan Richman


MODERN ÄLSKARE

och så blixtrar det till

när hon-får-som-hon-vill

plötsligt går förbi

världskrig står mellan oss

krig där världarna slåss

om sin hegemoni

blixtrar hårt, blixtrar kallt

gnistrar socker och salt

nefertitenatur

transsylvaniensyndtrom

ett bekvämt axiom

subversiv subkultur

 

 

LARZ GUSTAFSSON     13/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-15 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP