Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha fotat lönnlövet och var på väg att gå och lägga mig ikväll så kom orden som jag bara fick lov att skriva ........


Lönnlöv

Lönnlöv -
i septembersol
på en promenad
stannar jag till och
njuter av dig du
ännu sommargröna
blad

Lönnlöv -
när jag står under
klarblå septemberhimmel
så när vinden plötsligt friskar
i inser jag efter ett tag
att sommaren lämnat
plats åt höstens dag

Lönnlöv -
du har en sådan
färgglad höstnyans
i vinden ser man
dig som i en virvlande
dans
innan du når marken
med en sådan lätt elegans

Lönnlöv -
när höstregnets droppar
av solen får en
underbar glans
så skriver jag på
lönnlövet tack för att
just jag till slut av
nyinsatt medicin, mina anhöriga
och mina underbara vänner
nu i livet får en ny chans

120915




Fri vers av sajo
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-15 22:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En sliten men sann klyscha: Varje årstid...ja, du vet...
2012-09-16

  anits VIP
Vackert skaldat
2012-09-16

  ULJO
Jag gillar verkligen dit sätt att forma naturpoesi
2012-09-16

    ej medlem längre
Underbar naturlyrik, och fina ord i Tacksamhet!
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo