Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KURVORNAS APPELL

du blir musik

du som förkroppsligar

nattens mystik

beirut i natt

natt i damaskus

al-qahiras skatt

rörelserna

det suggestiva

förförelserna

blommors parfym

hjärtslagen under

min söndagskostym

jag var nomad

sökte asyl på

en drömambassad

periferin

ger alltid smakprov

på din nektarin

 

 

LARZ GUSTAFSSON     16/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-16 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP