Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter igen..

Jag lurar mig själv,
varför egentligen
det behövs inte
jag förstår
jag tänker
jag vet
vad som är bäst för mig
men ändå..
lurar jag mig själv,
jag vill inte förstå
vill inte se
vad som är bäst för mig..
varför så destruktiv
istället för att vara..
nyktert seende..




Fri vers av Shifra
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-16 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra