Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm

Hemvist för mitt födande blod av lidningars öde
Där, mina första andetag som gav mig blod att cirkulera

Det sentimentala i alla turer till älskade vänner
som liksom jag älskar att riva murar med hjälp kärlek

Om markiser som håller upplysande ljus med cermoni
Samlade verk från Fotografiska minnen i Nuet fyller oss.

Inga krumsprång där katten vill ta möss, men
du vrider dig häpnads väckande obekväme kära vän

Vi är som systrar och han och han som min bror
vi vill bada i att alltid vara liten aldrig störst och stor.

Vällustigt tungbad på betinget att nu blir du Mor
Mina tårar faller av ärligaste lycka för dig,
känns som innerlig upp fylld äkta kärlek
för kommande mostern mig.

Möte, möten.. ambassaders imbiciller och en Stolt Katt
som går sjungandes för sig själv, det är en konst
och det kanske tar tid att verkligen lära känna
En liten toka som mig

Dina soliga kungsgator ler stort mot livet
Och kronan har börjat ta klivet

Juvel du sitter evigt på mitt finger fast
Här finns inga apor som gör att man vill
Hålla hårt i en stolpe för en linnestunds rast.

En kaffe?
- Ja, tack.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-09-19 13:41



Bookmark and Share


  Federico Romano
Skildnader ska bevakas, anche se é un po da pazzi..

2012-09-20

  cilax VIP
gillar det otåliga, lite som röka nervöst, det stakande i texten
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP