Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hatar titeln på denna... Gillar den egentligen inte Kommentarer?


Varje sekund

De säger att varje sekund dör en människa
(och det skrämmer mig, för nästa sekund kanske det är du eller jag)
Jag räknar 1, 2, 3
(4, 5, 6, 7)
Tror du att jag kommer till hundra? Tusen, en miljon?
(Jag tror det)




Fri vers av MissHeaven
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-02-10 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissHeaven

Mina favoriter
R.I.P Rest In Poetry