Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi pratade julsagor, Elin kom på att vi skulle skriva en egen. Hon konstaterade att den inte skulle bli så seriös. Vi skrev ändå. Skriven av Mig, Elin, Samuel, Sarah och Elina


Brustna hjärtan, Brutna tår

Det var en gång en jul,
som inte var nåt kul
Rubert satt och grät
Det lät
Han hade inga klappar fått,
och snart hade hela julen gått.
Men plötsligt kom mor och far,
och sa att dom inga pengar har
det fanns inga kvar.
Plötsligt kom en rysk tsar
Och sa jag är din riktige far
Han var rik som få
Nu skulle Rubert bra må
Nu fick han så många paket så
Han hoppade och bröt sin tå
Sedan fick han klappar i alla sina dar,
nu har han inga tår kvar.








Prosa (Novell) av MissHeaven
Läst 504 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissHeaven

Mina favoriter
R.I.P Rest In Poetry