Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=oKOtzIo-uYw


Höstblues (killing me softly)

Orden har ett genomslag 
en fysisk manifestation
ett verkligt levande väsen

några hundra ord bland miljoner
välter allt på ända
gör vatten av vin
bringar kaos av lugn och förtvivlan av hopp
omdanar världen i det meningslösa



får jag sova nu?




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 605 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-09-19 17:00



Bookmark and Share


  evana
Ja, det är lätt att bli berusad av ord och denna text likaså!
2012-09-28

  DrZappa VIP
strålande tonträff...
2012-09-19

  alvan
Tycker om denna. Stark... "några hundra ord bland miljoner
välter allt på ända"... gillar särskilt den strofen mycket.
2012-09-19

  erna frank
Ja, tänk om vi inte hade orden och tänk om vi inte hade känslor--- Då kunde vi kanske inte höras och inte heller ställa upp med empati.
Är tacksam för båda.Fin höstblues!!
2012-09-19

    ej medlem längre
Ord som slår hårt. Underbart.
2012-09-19

  Processan
bravo, direkt och brutalt!
2012-09-19

    ej medlem längre
fy f-n va bra Nicklas!!!!!!
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP