Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitter resa

En resa har nått sin ände, den gick över berg och dalar och innehöll den mesta av känslor.

Jag tittar tillbaks på den väg som tog mig hit men tittar snabbt bort igen för att inte smaka den falska sötma den erbjöd.

Den overkliga känsla och den djupa sorgen har avtagit den har blivit ersatt med något äkta, du finns nu suddigt i perferin och är ingenting annat än en stor besvikelse.




Fri vers av hotroa
Läst 214 gånger
Publicerad 2012-09-27 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hotroa
hotroa