Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten har jag haft som ingress för ett tag sedan, men den här ingressen duger dessvärre int att gå i repris. Jag tycker helt enkelt att de vilka inte läste den texten då skulle få en ny chans, genom att den går som egen text hä


Hur det är att vara katt?





Jag är inte sådan att jag vågar
närma mig människor som sågar

klingan är så vass
och jag är rädd om såväl nos som tass

så jag väljer att bara vara
en sådan där katt vilken undviker fara.





Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 578 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-09 07:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
De katter vilka är katt-rerade, framlever sitt sina återstående liv i tre-l'dom...
2020-01-31

  ULJO
Det måste vara hemskt för katter utan sexliv. De har ju bara tre liv.
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP