Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÄLTDEGEL

så många influenser

i ett och samma sinne

och inga som helst gränser

för "ute" eller "inne"

en smältdegel som alstrar

vars källsprång stundom tryter

men tack för himlens källor

som oavbrutet flyter!

så många vackra strålar

men en och samma stjärna

det sanna centrum målar

från skaparhandens kärna

 

 

LARZ GUSTAFSSON      21/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-22 07:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Yes, så sant !
2012-09-23

    ej medlem längre
Gillar denna!
2012-09-22

  anits VIP
Mycket berörande och tänkvärt
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP