Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I sagan om Elddonet, av H. C. Andersen finns det en påminnelse om något i Danmark kallat för Rundetarn, vad det nu är för något. En rick av Ewa-Britt Nilson, fick mig att skriva denna aforism som en del av min textkritik.


Dagens tanke 2012 02 27 - Något litet om barn







Barn äger
precis som flertalet vuxna
sin egen personliga version av intelligens
logik och personlighet.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-27 18:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Javisst...och barn har mycket mer i sej än vi tror...
Läste just en artikel från Expressen om barn,
som Marcus Birro skrivit...mycket intressant...
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP