Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT HJÄRTAS JAKTFALK

 

mitt hjärtas jaktfalk

sök äkta föda

sök aldrig giftet

för gift ska döda

flyg högt, flyg högre

än träsk och öknar

vänd blicken bort från

yppiga fröknar

mitt hjärtas jaktfalk

skapad att jaga

sök alltid sanning

och aldrig saga

sötma kan aldrig

stilla din hunger

mitt hjärtas jaktfalk

hjärta som sjunger

 

LARZ GUSTAFSSON   22/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-22 18:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skrivit
2012-09-23

  mare VIP
Bara Gud kan stilla ett hjärtas hunger, bra formulerad text
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP