Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OKTOBERRÖD

vi möttes bland virvlande höstlöv

i revolutionsmånaden

nu bor vi i olika städer

och möts kanske aldrig igen

vi möttes som två resenärer

med destination skilda stråt

och när jag passerar vår träffpunkt

känns allting så långt efteråt

 

 

 

jag ber att de frön som då såddes

i hjärtat som du sa var stängt

ska spira och framalstra frukter

precis som din Skapare tänkt

förbli inte virvlande höstlöv

som i en viss dikt av ferlin

du skapades för något större

oktoberröd, sprakande fin

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    23/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-23 12:51



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Så vackert skrivet om kärleken. Hoppas fröet har grott ;)
2012-09-24

  anits VIP
En mycket vacker och berörande dikt
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP