Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synen

Jag byggde ett torn
för att kunna se ner på folk
Men ingen såg någonsin upp till mig

Jag raserade mitt torn
för att kunna se folk i ögonen
Men ingen ville någonsin möta min blick

Jag låtsades vara blind
och en dag slutade jag verkligen att se
Men ingen orkade höra om min förvandling




Fri vers (Fri form) av EmilOskarJohansson
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-24 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmilOskarJohansson
EmilOskarJohansson