Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text av Minkki, fick mig att vilja återuppliva en av mina mycket tidiga texter. Jag skrev den i imman på ett köksfönster i min första lägenhet, riset kokade och det blev min inspiration. Texten är en variant på vad jag skrev då.


En av mina allra första dikter (variation på ett tema)







Jag ville jag vore
långt bort härifrån
ibland på en strand
i ett annat land

se flickan går på stranden
i den heta sanden
går med hand i hand
med blick mot horisontens rand


(20120525)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-26 12:02



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jag tror jag
följer med
det vore väl
för väl om...
jag tar flickan på stranden
så får du hålla sanden
i handen i väntan på randen
av horisonten


2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP