Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hel del människor tror att när en människa som egentligen inte verkar vara något riktigt geni ändå verkar som född att skapa. Att det är döda mästare som autoskriver via en levande själs penna. Jag vet då vad att göra som död.


Dagens aforism 2012 02 24




Det är litet med spöken som med horoskop, om blott de skapat medan de ännu levde, istället för att inspirera andra att skapa när de själva är döda.




(Om bilden. Den är tagen vintertid i Sigtuna, norr om Stockholm, för en del år sedan.)




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-24 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP