Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=NbwgshItdEE&list=FLsNKcLRPDIemPv64cikOciw&index=2&feature=plpp_video


MOTSTÅNDET LEVER!

 

motståndet lever

för folket älskar frihet

motståndet lever

mot nykolonialism

motspänstigheten

är seg, kan inte tämjas

motståndet lever

mot stormaktschauvinism

 

sveriges regering

är feg och hal som alltid

erkänner inte

det fria folkets stat

motståndet lever

och tålamodet tryter

i flyktinglägret

knyts nävarna av hat

 

motståndet lever

för västsaharas frihet

brinn, tappra hjärta

för folk och för nation!

motståndet lever

i västsaharas lejon

ned med förtrycket

och dess ockupation!

 

LARZ GUSTAFSSON    25/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-25 18:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant, "Sveriges regering är feg och hal som alltid "
Bra text som sparas !
2012-10-01

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skaldat
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP