Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KURVIGA CONAKRY

flyg mig ner

till kurviga conakry

tankarna

vill gång efter annan fly

till en värld

med helt andra ideal

afrika

är definitivt mitt val

 

 

skeppa mig

till soliga senegal

fastän färg

och former ju blir mitt fall

istiden

har alls ingen hemvist där

sänd mig bort

från fitnessfascismen här

 

 

drömmen om

kinshasa som ett kalas

skicka mig

bamako och varm extas

panterland

där uppstramning aldrig ses

fritt fram för

sylfidernas antites

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28-29/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-29 15:02



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Afrika är en dröm som jag också när.
2012-09-29

    ej medlem längre
Vackert!
2012-09-29

    ej medlem längre
en härlig text dessutom... gillar den mycket
2012-09-29

  anits VIP
Det låter som en underbar plats
här på jorden
2012-09-29

    ej medlem längre
gillar ditt flyt i denna text..
2012-09-29

  Jan Simonsson
Låter som paradiset.
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP