Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mörkt inre, ett fult sinne

Är det nåt fel i att hämnas på någon som skadat och gjort dig illa?
Att jag inte kommer klippa den fittan, det kan du ju fortsätta dig att inbilla.

Är det då fel att hugga med kniv utan att tveka?
Att det skulle kännas bra kan du ju inte förneka.

Vad sägs om att dra ut tänderna och dumpa honom i ett dike?
Jag skapar jäveln ett helvete utan dess like.

Att skjuta den personen i bröstet med hagelgevär?
Jag styckar upp och städar rent, det är inget besvär.

Sätter på honom ögonbindel lagom innan arkebuseringen.
Häller syra över ansiktet för att försvåra identifieringen.

Går in med chockgranater och förskärare och lämnar huset i brand.
Hans föräldrar och syskon är nu också borta, men fick i alla fall dö hand i hand.

Traskar vidare som Breivik och jublar segerskrik.
vägen jag lämnar efter mig är kantrad av sargade kroppar och lik.

Sedan i efterhand kommer folk att undra: "Vem var det som gjorde det där?"
"Fråga inte mig", svarar jag, "och om någon undrar så var jag i alla fall aldrig här".




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Den Verbale Ekvilibristen
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-29 18:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Be!
2012-09-29

    ej medlem längre
Eloge för din rimkonst!
Riktigt bra!
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Den Verbale Ekvilibristen
Den Verbale Ekvilibristen