Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vansinne


koagulera

auktoriteter visar vägen till en undergång
benägna att visa vår patriotism
följer vi dem till slutet

och om jag vore vid mina sinnes fulla bruk
hade jag förstått att det är över nu
men jag glömmer hela tiden
hur det började

det finns fortfarande lite av dig kvar
i mitt vansinne
och lyckan att inte förstå
har bleknat till allvetande

ge mig tid
ge mig en skiljevägg
mina sår vill inte koagulera
ett moment till ända
och ändå vill vi inte
sluta drömma




Fri vers av starfire
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-02-11 10:36



Bookmark and Share


  frozen_yoghurt
Mycket bra text!
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

starfire
starfire

Mina favoriter
rundgång