Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR HON FLYTTADE FRÅN BYN

när hon flyttade från byn

var det nåt som dog

som om stjärnorna i skyn

slocknat när hon drog

hon förkroppsligar en tid

som var explosiv

gyllne år som radikalt

färglade mitt liv

 

 

närmare till allt det där

som vi levde för

jag blev kvar i byn en tid

med mitt pojkhumör

våra vägar skildes åt

fast de aldrig mötts

efter allt som hackats malts

allt som stötts och blötts

 

 

tidens tecken vittnar om

det som förestår

något större än i dag

bättre än i går

skratt ska övergå i sorg

sorg ska bli till skratt

var är du när detta sker?

var har du din skatt?

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    30/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-30 14:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra berörande rader
min skatt finns högt däruppe
och väntar
2012-10-01

  mare VIP
Jag har min skatt på högre höjd ;)
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP