Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RANG

där dinglar smycken

och där doftar det parfym

det stolta persien presiderar

och runtomkring kläs sverige

i sin höstkostym

sommarens grönska retirerar

 

 

aristokratisk hållning

främmande för oss

här är man hopsjunken och slokar

men jag vill hellre dö

med fåtalet som slåss

fast vi blir kallade för tokar

 

 

persiska persika

oktober är på väg

du går i stövlar, paraderar

här är det cul de sac

här slutar alla steg

fast hela luftrummet vibrerar

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    30/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2012-09-30 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP