Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet på temat "recept för en god eller bad dream". (Är det någon förresten som vet vilket versmått jag skriver i?)


Jag vill tycka om alla

Att finna sig i ingenting
att bara låta bli
att ta beslut om ditt och datt
så jag blir till ett vi

det lugnar mig om kvällarna
vi sover gott på fällarna
jag glömmer alla smällarna
som slog min jalusi




Bunden vers (Rim) av Bengt H VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-01 00:04



Bookmark and Share


  Emil Olsson
Tydlig och belysande!
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP