Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silke

Silkeslängtan våt
Öppnar sig, för dig
Bred om höften, törs




Bunden vers (Haiku) av liselottan
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-02 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liselottan
liselottan