Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nio liv


Om jag hade nio liv
Skulle jag lära mig flyga
Och hitta en egen stjärna

Lära mig om okända stammar
Elefanters längtan
Och om människans natur

Skulle finna mig den ende, den bäste någon skapat
Hos den skulle jag stanna
Skulle lära mig allt jag vet
Om hur man älskar sig
Och andra

Skulle öva i att lyssna
Till det som inte syns och inte hörs
Skulle vila mina ängsliga axlar
och bygga mig ett bo

L.H Juni 2012




Fri vers av liselottan
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-02 11:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

liselottan
liselottan