Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spelar ingen roll vilket väntrum en konstig känsla innfinner sig alltid här


Väntrummet

Sitter i väntrummet
och känner hur
tårarna är på väg
men jag försöker
att inte gråta

plötsligt kommer
doktorn och då hon
ser mig säger hon
tjejen du behöver
en

VARM KRAM

121002




Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-02 12:58



Bookmark and Share


  aol
så fint, här får du en stor kram av mej min fina vän,
2012-10-05

  ULJO
Tänk om alla läkare vore på det viset
2012-10-03

    ej medlem längre
Vilken underbar läkare!
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

sajo