Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som en port en glipa in i världen


en öppning

träden sliter
sig
hit
och
dit
molnen
sveper
snabbt
förbi
i virvlande
vindar
får hon
ro

humlen
växer
upp över fönstret
och slänger
sej
ut
mot
gräsmattan
och bildar
ett täcke
för
blommorna
bugar sej
ända ner
mot marken
tränger
sej
in genom
dörren
och där
kommer hon
snart,
snart kommer
törnrosa
ut
ur
slottet




Fri vers (Fri form) av monicafunck
Läst 247 gånger
Publicerad 2012-10-04 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monicafunck
monicafunck