Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man blir nog aldrig riktigt redo för något


Jag är redo

som en nykläckt fågelunge
ligger jag blottad
inför världen
inför dig

...

dina nyfikna ögon som söker efter mina
stannar upp
stilla - vaksamt
efterkännande

de vilar mot min panna
fortsätter
hittar rätt
och
stannar kvar

din forskande blick
får mina kinder
att sakta överhettas

(jag vill)

som om,

eftertänksamt...

seglar en flyktig
suck förbi
min nästipp

(fortsätt så)

dina fingrars lätta beröring
över mitt huvud
ger mig rysningar
ända ner i tårna

vi blundar i takt

din tunga kittlar min hud
precis
invid örat

(älskar)

du smeker min mage
så alldeles försiktigt
som om du är rädd
att jag ska krossas
som om jag vore
utav glas

kanske är det så?

(vad väntar du på)

jag känner hur du andas mot min kind
tungt
stilla
längtande

(jag väntar)


du följer min näsas raka linjer
med din tumme
ner mot mina läppar
stannar upp
svävande precis ovanför

(men du,
sluta att ängslas)

bara kyss mig!
- jag är redo...

© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-10-05 00:12



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) håller med jammiing 223 :)
2012-10-08

  Solitaire VIP
Å andra sidan:
Måste man vara redo?
Härligt att bara...
2012-10-06

    ej medlem längre
Underbara rader..mycket bra
2012-10-05

    jamming223
Följer med varje ord och tycker det är så otroligt vacker läsning. Man känner sig verkligen kär när man läser den :) Fint Celticgirl :)
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP