Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min COMEBACK, dagbok torsdag 4 oktober 2012





Sov till lunch, mådde skit, kollat på TV, vilat, började må bättre framåt

kvällen, kollat på TV, lyxfällan, som ger mej perspektiv på mina egna

ekonomiska problem, i det programmet så har de verkligen problem.

Ringde grannen, kändes bra att prata med honom, han har många

goda sidor. Han har slängt sopor åt mej, och pantat burkar, snällt.

Gick och la mej vid halv tio, låg länge, kunde inte sova.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-05 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP